Mis geen enkele buitenkans en volg @garderobekortrijk op Instagram

Designers

Armani

Giorgio Armani is een klinkende naam in de modewereld en een icoon van Italiaanse verfijning. Naast luxekleding, couture en handtassen, heeft Armani ook een imperium uitgebouwd in beauty producten, kinderkleding, meubels én luxehotels. Met een handtas van Armani voeg je een vleugje Italiaanse grandeur toe aan jouw outfit.

Chanel

Welkom in de wereld van Chanel handtassen, waar elke tas een verhaal vertelt. Met een erfenis doordrenkt van luxe sinds 1955, belichaamt elke tas de iconische stijl van het modehuis. Van de tijdloze Classic Flap tot de eigentijdse Boy Bag, elke creatie straalt klasse uit. Laat je betoveren door de charme van Chanel's handtassencollectie en voeg een vleugje luxe toe aan je stijl.

Céline

Wat in de jaren 40 begon met een winkel met op maat gemaakte kinderschoenen, is vandaag uitgegroeid tot één van de grootste spelers in de mode-industrie. Doorheen de jaren is het merk geëvolueerd maar het is altijd trouw gebleven aan zijn kernwaarden: eenvoud, functionaliteit en tijdloze elegantie. Handtassen van Céline zijn gegeerd bij modeliefhebbers die houden van minimalisme en kwaliteit.

Delvaux

Charles Delvaux stichtte het huis in 1829. Oorspronkelijk was de huisspecialiteit reiskoffers, maar langzaam werden de artikelen verfijnd. Koning Leopold II was reeds klant aan huis, en benoemde Delvaux tot leverancier aan het Belgische Hof. In het begin van de 20ste eeuw werd het productgamma uitgebreid met handtassen. Ontdek de unieke pracht van Delvaux handtassen, waar Belgisch vakmanschap en eigentijdse flair harmonieus samenkomen.

Gucci

Gucci, een symbool van Italiaanse luxe en avant-garde stijl sinds 1921. Gedreven door creatief directeur Alessandro Michele, heeft het modehuis een revolutie teweeggebracht met eclectische ontwerpen en gedurfde expressie. Van de iconische GG Marmont tot de tijdloze Dionysus, elke Gucci handtas vertelt een verhaal van innovatie en extravagantie.

Hermès

Hermès is één van de meest luxueuze merken ter wereld. Het merk werd in 1837 opgericht in Parijs als zadelmakerij en is nu vooral bekend van zijn zijden sjaaltjes en de Kelly en Birkin handtassen die bij veel modeliefhebbers hoog op het verlanglijstje staan.

Kenzo

Het modehuis Kenzo werd in 1970 opgericht door de Japanse ontwerper Kenzo Takada. Het merk staat bekend om gedurfde prints en levendige kleuren. Kenzo bracht de kleur terug naar de haute couture en wordt door sommigen de voorloper van de jaren 70 genoemd.

Louis Vuitton

Louis Vuitton is wereldwijd gekend voor zijn prachtige handtassen, accessoires en kleding. Het merk werd opgericht in 1854 toen de ambachtsman Louis Vuitton zich in Parijs ging specialiseren in het maken van reiskoffers. In 1896 introduceerde zijn zoon Georges Vuitton het op vandaag nog steeds legendarische monogram: de letters L en V ineengestrengeld tegen een donkerbruine achtergrond.

Moschino

Duik in de wereld van vrolijke excentriciteit met Moschino! Elk stuk weerspiegelt het unieke en speelse design waar Moschino bekend om staat. Van opvallende prints tot iconische teddybeer-details, elke Moschino handtas brengt een dosis humor en stijl mee.

Natan

Ontdek de tijdloze elegantie van Natan. Van strakke lijnen tot subtiele details, elke Natan handtas ademt klasse en tijdloze schoonheid. Kies voor een vintage Natan handtas en voeg een vleugje Belgische allure toe aan je stijl.

Echtheid gegarandeerd

Persoonlijke aanpak

Verzending binnen Europa

Filter

Designers

Kleur

Prijs