De eerste stappen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Na een hopeloze zoektocht naar een geschikt (én betaalbaar) pand had ik de plannen bijna opgeborgen, toen ik een berichtje kreeg van Koen Byttebier, zaakvoerder van Byttebier & La cantine. Dat ze wel altijd openstaan voor creatieve ideeën en samenwerkingen. 

En nadat ik mijn bericht kort uit de doeken deed, kreeg ik al snel het antwoord dat de ‘madammen’, zijnde Lieve & Sofie, helemaal te vinden zijn voor mijn plan. 

Geen oeverloze gesprekken en overleg, we voelen al heel snel samen aan dat er ‘iets’ in zit, en nauwelijks 2 afspraken verder is het in kannen en kruiken. Een shop-in-the-shop wordt het.

En dan is het tijd om het idee, het plan, mijn babytje, … ook aan de weide wereld te tonen:

En de reacties zijn meer dan overweldigend. Nog sneller en nog meer dan ik zelf had verwacht krijg ik de eerste berichtjes: wanneer we open gaan? Wanneer er kledij kan worden gebracht, hoe het zal werken, en zelfs een meneer van de pers of hij er iets over mag schrijven (NATUURLIJK DAT 😉 )

En nu dus alle hens aan dek. Aan de slag om zo snel mogelijk een gezellige boetiek vol pre-loved buitenkansjes te openen.

Coming soon…

Het gezicht achter Garderobe

Liselotte Casteur. Aangenaam!

Fan van bijzondere en opvallende stukken, en vooral fan van buitenkansjes en koopjes. Geen fashion-addict, maar een eigenzinnige stijl. 

Forget the rules:
If you like it, wear it!

Naast Garderobe, ook zaakvoerder van LikeWize: social media consultant. Contacteer me gerust voor ondersteuning bij uw Social Media campagnes en advertenties.

Laatste nieuwtjes

Nieuwe buitenkansjes en acties? Onze Facebook fans horen het als eerste.