Garderobe tweedehands Kortrijk Algemene voorwaarden

Hierna volgen de  algemene voorwaarden van Garderobe (Liselotte Casteur). Garderobe is een webshop in Kortrijk dat zich richt op het kopen en verkopen van tweedehands handtassen en accessoires via consignatie.

GARDEROBE
Hugo Verriestlaan 202, Kortrijk
Ondernemingsnummer 0884 068 094

Aankopen

Aangekochte goederen kunnen worden aangemeld voor retour tot 2 weken na verendingsdatum. Aanmeldingen voor retour kan enkel via e-mail naar liselotte@garderobe-vintage.be en kosten voor retour zijn voor de klant. Vanzelfsprekend is een persoonlijke overhandiging steeds mogelijk. 

Verkopen / consignatie

Bij het binnenbrengen van tweedehands handtassen gaat de klant akkoord met volgende algemene voorwaarden:

1. Binnenbrengen van stukken

Kan enkel na afspraak. De tweedehands stukken die worden binnengebracht werden door de eigenaar nagekeken op hun conditie en zijn recent gewassen of gereinigd.
Garderobe behoudt zich het recht om een selectie te maken in de aangeboden stukken. Op onze website vindt u belangrijke richtlijnen maar deze bieden geen garantie. Na het verwerken van de stukken ontvangt de klant een consignatie overeenkomst met de genoteerde items en prijzen. U bent zelf verantwoordelijk om ons te contacteren indien u toch geen overeenkomst of mail mocht ontvangen.
Zonder tegenbericht binnen de 24 uur na het verzenden van de overeenkomst gaan we uit van een stilzwijgend akkoord.
Via de website kan de klant – met haar unieke code – ook haar stukken opvolgen. 

2. Uitbetalingen

Gezien het recht van retour voor elke klant volgen de uitbetalingen binnen de 30 dagen na verkoop. 

3. Kortingen

Garderobe behoudt zich het recht om kortingen toe te kennen aan de stukken: tot max 20% tijdens actiedagen. Stukken die reeds 3 maand gepubliceerd staan gaan naar -30%.

4. Einddatum & retours

4.1. Retours 

Niet-verkochte items kunenn ten vroegste 3 maand na de contractdatum worden opgehaald. Klanten dienen een afspraak te maken voor het ophalen van hun stukken, zodat deze kunnen worden uitgesorteerd en klaargelegd. 

4.2. Stukken vroegtijdig ophalen.

U kan de stukken, waarvan u niet wilt dat ze afgeprijsd worden – of die u voor een andere reden terug wilt, ten vroegste na 3 maand komen afhalen. Voor stukken die voor deze datum worden opgehaald wordt er een administratieve kost van 20% van de verkoopprijs aangerekend met een minimum van €10. Deze kost wordt afgehouden van de uitbetaling.

5. Schade & diefstal

Garderobe is niet verantwoordelijk voor schade of diefstal van binnengebrachte items. De artikelen zijn niet verzekerd tegen water- en brandschade.

BIJ BINNENBRENGEN VAN TWEEDEHANDS ITEMS GAAT GARDEROBE ERVAN UIT DAT U KENNIS HEBT GENOMEN EN AKKOORD GAAT MET BOVENSTAANDE VOORWAARDEN

Versie 1.3 – bijgewerkt op 22/08/2022