Pre-Loved & Vintage Fashion

Gloednieuwe shop-in-the-shop in hartje Kortrijk met een unieke selectie tweedehands & vintage mode & accessoires voor dames.


Tweedehands & vintage kledij en accessoires voor dames.

Jozef Vandaleplein 7a
8500 Kortrijk

openingsuren

Naar aanleiding van de verplichte sluiting van de Horeca, en dus ook de onderburen van Byttebier/La Cantine voorlopig enkel open op:

Waarom deze Garderobe? 

Ik moet toegeven: mijn eigen kast is bijna voor de helft gevuld met kledij die ik nauwelijks (of zelfs nooit) aandoe. Mooie en soms dure dingen, die ik kocht voor een speciale gelegenheid, of in een opwelling. Of met het idee ‘ik zal wel een beetje afvallen binnenkort en dan zal het me mooi passen’ ūüėČ

En blijkbaar ben ik niet de enige. Zo liggen er in bijna elke kast mooie dingen stof te vergaren. Of ze worden tweedehands verkocht op de rommelmarkt, voor een véél te lage prijs. Of ze worden aangeboden via zoekertjes of tweedehands websites en apps, maar je moet al veel tijd en zin hebben om je bezig te houden met het gechat, gemail, de betaling en de verzending.

En daarnaast merk ik een nieuwe houding ten opzichte van tweedehands, die past in het bewust consumeren. We zetten ons stilletjes aan af van een wegwerp- en overconsumptie maatschappij. Trends en mode stijlen komen steeds sneller terug, en tijdloze kwalitatieve stukken maken een fashion statement.

Dus Garderobe is een feit. Snuister eens in je kast (maar ook in die van je mama, tante, oma…) naar kledij, schoenen, riemen, handtassen, en allerlei accessoires die van Garderobe mogen wisselen en verdien er nog iets aan.

Tot binnenkort,
Liselotte

Forget the rules.
If you like it, wear it.

pre-loved

Paarse enkellaarsjes Versace

Versace

Maat: 36,5 | ‚ā¨75VERKOCHT

pre-loved

Grijze lakleer look handtas Armani jeans

Armani

Maat: TU | ‚ā¨45VERKOCHT

pre-loved

Warmbruine handtas Longchamp

Longchamp

Maat: TU | ‚ā¨95VERKOCHT

Wij gebruiken cookies om het aantal bezoeken op deze website te meten -- Meer info